Translate

dimecres, 7 de juny del 2023

INFORMACIÓ I RECOMANACIONS PER A LA FESTA DE FI DE CURS 2023

 


INFORMACIÓ I RECOMANACIONS PER A LA FESTA DE FI DE CURS 2023


 


 

 Benvolgudes famílies, s'acosta final de curs, i per acomiadar-lo celebrarem el divendres 16 de juny la festa de les extraescolars, dissabte 17 de juny al matí la festa infantil. Aquest any a causa de la sequera i les restriccions d'aigua no podem oferir una festa de l'aigua, per tant, portarem una alternativa amb inflables i activitats. 

Dissabte a la nit tindrem el "Sopar de Germanor". Aquesta celebració consisteix en un sopar familiar amb ball obert a TOTES les famílies de l'escola, sòcies o no sòcies. Des de l'AFA de l'escola Brasil us volem informar del funcionament d'aquests dies:

- A la tarda d'exhibicions de les extraescolars del divendres, el pati de l'escola estarà obert a totes les famílies i amics que vinguin a animar als infants que hi participen i vinguin a veure les diferents activitats que s'han fet durant aquest curs. El horari de les activitats es orientatiu. Es farán una darrera l'altre sense descans, per tant recomanem no venir a l'hora que posa i venir a les 17 hores que comença la festa. Als nostres fills els agrada tenir públic que els aplaudeixin.



-L'AFA convida a berenar als infants que faran les exhibicions. Tindrem servei de BAR.

- Dissabte al matí podreu venir a l'escola a gaudir dels inflables, la música, una exhibició de karate i una masterclass de zumba.



-Recomanem portar crema solar, roba còmoda, calçat adequat pels inflables. Per tal de refrescar als infants recomanem venir amb un petit sprai o difusor d'aigua i amb moltes ganes de passar-ho bé. Hi haurà servei de BAR.

- Per la festa de la tarda l'AFA lloga taules i cadires i porta al grup "Duet d' Ambient" per tal d'acomiadar als alumnes de sisè.



- En acabar la festa del matí i com que les taules per a la segona part de la festa (a la tarda) que és el "Sopar de Germanor", no es munten soles al pati de l'escola. Demanem persones que col·laborin al muntatge.

- Pel sopar, les famílies porten cadascuna el seu menjar per compartir i moltes ganes de ballar i passar una bona estona. Hi haurà servei de BAR pels que vulguin begudes ben fresquetes.

-Quan arribem a l'escola a l'horari marcat per a recollir la cadira (19:30h) amb el tiquet que hem comprat dies abans farem cua per agafar-la i podrem anar cap a la zona de les taules. Les taules s'organitzen per fileres i a mesura que arriba la gent agafa lloc per a seure's amb la seva família i amics.

- Pel sopar recomanem no oblidar-se de portar estovalles per la taula i bossa d'escombraries per a recollir les sobres. Preguem que en sortir les dipositeu als contenidors del carrer. Tots volem que dilluns els nostres fills tornin a l'escola i estigui neta.

- En acabar el sopar i per tal de gaudir d'una bona estona de ball necessitarem espai sota l'escenari del "Duet d'Ambiet" per aquest motiu necessitarem que TOTES les FAMÍLIES col·laborin en el desmuntatge de TOTES les taules i cadires.

- Algunes normes a tenir en compte:

  • No està permès fumar dins l'escola.
  • No està permès portar cadires de casa.
  • No està permès introduir patinets ni bicicletes de cap tipus.
- No oblideu comprar el vostre tiquet per la cadira. Tindreu oportunitat fins al dijous 15 de juny. Recordem que el cost es de 2,5 euros per a socis i de 3 euros pels no socis.


Com sempre, és una festa oberta a totes les famílies de l'escola i us animem a gaudir de totes les activitats programades per aquests dies.


 

Versión Castellano:

Queridas familias, se acerca final de curso, y para despedirlo celebraremos el viernes 16 de junio la fiesta de las extraescolares, sábado 17 de junio por la mañana la fiesta infantil. Este año a causa de la sequía y las restricciones de agua no podemos ofrecer una fiesta del agua, por lo tanto, llevaremos una alternativa con hinchables y actividades.

El sábado por la noche tendremos la "Cena de Germanor". Esta celebración consiste en una cena familiar con baile abierto a TODAS las familias de la escuela, socias o no socias. Desde el AFA de la escuela Brasil os queremos informar del funcionamiento de estos días:

- La tarde de exhibiciones de las extraescolares del viernes, el patio de la escuela estará abierto a todas las familias y amigos que vengan a animar a los niños que participan y vengan a ver las diferentes actividades que se han hecho durante este curso. El horario de las actividades es orientativo. Se harán una destrás de la otra sin descanso, por lo tanto recomendamos no venir a la hora que pone y venir a las 17 horas que empieza la fiesta. A nuestros hijos les gusta tener público que los aplaudan.

-El AFA invita a merendar a los niños que harán las exhibiciones. Tendremos servicio de BAR.

- El sábado por la mañana podréis venir en la escuela a disfrutar de los hinchables, la música, una exhibición de kárate y una masterclass de zumba.

-Recomendamos llevar crema solar, ropa cómoda, calzado adecuado por los hinchables. Para refrescar a los niños recomendamos venir con un pequeño spray o difusor de agua y con muchas ganas de pasarlo bien. Habrá servicio de BAR.

- Para la fiesta de la tarde/noche el AFA alquila mesas y sillas trayendo al grupo "Duet d' Ambient" para despedir a los alumnos de sexto.

- Al acabar la fiesta de la mañana y como que las mesas para la segunda parte de la fiesta (por la tarde) que es la "Cena de Germanor", no se montan solas en el patio de la escuela. Pedimos personas que colaboren al montaje.

- Para la cena, las familias llevan cada una su comida para compartir y muchas ganas de bailar y pasar un buen rato. Habrá servicio de BAR para los que quieran bebidas bien fresquitas.

- Cuando llegamos a la escuela en el horario marcado para recoger la silla (19:30h) con el ticket que hemos comprado días antes haremos cola para coger las sillas y podremos ir hacia la zona de las mesas. Las mesas se organizan por hileras y a medida que llega la gente coge sitio para sentarse con su familia y amigos.

- Para la cena recomendamos no olvidarse de llevar mantel para la mesa y bolsa de basura para recoger las sobras. Rogamos que al salir las depositeis en los contenedores de la calle. Todos queremos que el lunes nuestros hijos vuelvan a la escuela y esté limpia.

- Al acabar la cena y para disfrutar de un buen rato de baile necesitaremos espacio bajo el escenario del "Duet d'Ambiet" por este motivo necesitaremos que TODAS las FAMILIAS colaboren en el desmontaje de TODAS las mesas y sillas.

- Algunas normas a tener en cuenta:

  • No está permitido fumar dentro de la escuela.
  • No está permitido llevar sillas de casa.
  • No está permitido introducir patinetes ni bicicletas de ningún tipo.

- No olvideis comprar vuestro ticket para la silla. Tendréis oportunidad para compralo hasta el jueves 15 de junio. Recordamos que el coste es de 2,5 euros para socios y de 3 euros por los no socios.

Como siempre, es una fiesta abierta a todas las familias de la escuela y os animamos a disfrutar de todas las actividades programadas por estos días.