Translate

dimecres, 31 de maig del 2023

FESTA FiNAL DE CURS 2023

 



Famílies, reserveu-vos el divendres 16 i dissabte 17 de juny per acomiadar aquest curs.

 

Divendres 16 de juny es faran les exhibicions de les activitats extraescolars.

 

Dissabte 17 estarà ple d'activitats, inflables, una exhibició de Karate, una masterclass de zumbra (per presentar aquestes activitats pel curs vinent) i a la nit tindrem el Sopar de Germanor seguit del Gran Ball amb el Duet Ambient.

 

Per una millor organització de la festa és necessari passar per la caseta de l'AFA i comprar un tiquet per reservar la vostra cadira. El cost de cada tiquet/cadira és de 2,5€ per les famílies sòcies de l'AFA i de 3 € per les no sòcies. A   continuació, us deixem l'horari d'obertura, les famílies sòcies podreu aprofitar per agafar la samarreta de l'AFA si encara no la teniu:



AFA Brasil

Familias, reservad viernes 16 y sábado 17 de junio para despedir este curso.

 

El viernes 16 de junio se realizarán las exhibiciones de les actividades extraescolares.

 

El sábado 17 estará lleno de actividades, inflables, una exhibición de karate, una masterclass de zumba (para presentar estas actividades para próximo curso) y por la noche tendremos la cena de "germanor" seguida del Gran Baile con el Duet Ambient.

 

Para una mejor organización de la fiesta es necesario pasar por la caseta del AFA y comprar un tiquet para reservar vuestra silla. El coste de cada tiquet/silla es de 2,5€ para las familias socias del AFA y de 3 € para las no socias. En la imagen superior os dejamos los horarios de apertura. Las familias socias podrán aprovechar para recoger la camiseta del AFA si todavía no la tienen.


 AFA Brasil.