Translate

divendres, 12 d’abril del 2024

FESTA DE SANT JORDI DEL AFA 19ABR2024


(Versión castellano abajo)
 

Hola famílies!!!

El proper divendres 19 d'abril a partir de les 16:45h celebrarem la FESTA DE SANT JORDI 2024 de l'AFA al pati de l'escola i tenim moltes sorpreses preparades!!

Com és ja tradició, representarem un conte teatralitzat, en torn a la llegenda de Sant Jordi. Per participar, els nens i nenes hauran de venir disfressats de reis, reines, prínceps, princeses, cavallers, cavalleres i, important també, d'animals de granja. 

Estem preparant també tallers i, al final de la festa, farem entrega dels premis dels Jocs Florals 2024 (concurs de dibuix i relats de Sant Jordi). Hi haurà un petit obsequi per a tots els participants.

Aprofirem per recordar-vos que som molt poques famílies les que treballem per preparar aquesta i altres festes. Contacteu amb nosaltres, veniu i feu-nos un cop de mà; tots/es ho agraïrem.

Serà una festa inolvidable que no et pots perdre!!! T’hi esperem!!!!!!!

AFA Escola Brasil

 

 

 

¡¡¡¡Hola familias!!!!

El próximo viernes 19 de abril a partir de las 16:45h celebraremos la FIESTA DE SANT JORDI 2024 en el patio de la escuela y tenemos muchas sorpresas preparadas!!!

Como ya es tradición, representaremos un cuento teatralizado en torno a la leyenda de Sant Jordi. Para participar, los niños y las niñas deberán venir disfrazados de reyes, reinas, príncipes, princesas, caballeros, caballeras y, importante, animales de granja.

Estamos preparando también talleres y al final de la fiesta, haremos la entrega de premios de los Juegos Florales (concurso de Sant Jordi 2024). Habrá un obsequio para todos los participantes.

Aprovechamos para recordaros que somos muy pocas familias las que trabajamos para preparar ésta y otras fiestas. Contactad con nosotras, venid y echadnos una mano. Os lo agradeceremos todos!

¡¡Será una fiesta inolvidable que no te puedes perder!! Te esperamos!!!!!!!

AFA Escola Brasil