Translate

dijous, 21 de setembre del 2023

Informació Important: Extraescolars, beques i Reunió de la Junta de l'AFA 26Set2023 16:30

(Versió català)

Hola Famílies,

 Actualment hi ha prou inscrits a les activitats d'urban dance, futbol grans, gimnàstica rítmica que ja estan actives des del mes de setembre i se n'incorporen 2 a l'octubre que són ballem i piscina. A les altres activitats encara NO hi ha prou inscrits, així que queden en llista d'espera.

Aquí teniu la llista per a cadascuna de les activitats i el nombre d'inscrits a data d'avui:

Inscrits d'activitats que no surten encara: 

Circ: 0
Còmic: 1
Dansa clàssica: 3
Dibuix artístic: 2
Fútbol petits 5
Iniciació esportiva: 2
Judo: 4
Patinatge petits: 1
Patinatge grans: 3
Piscina petits: 5
Teatre: 1
Volei: 4 
Zumba Adults: 5 

Perquè una activitat comenci han d' estar apuntats 8 infants/adults com a mínim. Us animem que us inscriviu perquè més activitats puguin començar tan aviat com sigui possible.

Per a la vostra informació, en el cas que estigueu inscrits en alguna de les activitats que no han pogut començar haureu rebut un mail de Cet10 donant-vos de baixa de l'activitat perquè no es cobri res i donant-nos d'alta a la llista d'espera fins que n'hi hagi prou inscrits perquè l' activitat comenci. Si teniu dubtes ens podeu escriure al mail de l'AFA: ampabrasil@gmail.com

Sol·licitud de beques a l'Ajuntament de Barcelona per activitats culturals i esportives fins el 06 d'octubre a: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/tramit/20200001413

Important:

També us informem que la setmana que ve el dimarts 26 a les 16:30 hores farem una reunió de la junta de l'AFA per planificar aquest curs i esteu tots convidats a aportar noves idees.

 Gràcies,

AFA Escola Brasil

(Versión castellano)

Hola Familias,

Actualmente hay suficientes inscritos en las actividades de urban dance, futbol grandes, gimnasia rítmica que ya están activas desde el mes de septiembre y se incorporan 2 en octubre que son ballem y piscina. Las demás actividades todavía NO hay suficientes inscritos, así que quedan en lista de espera.

Aquí tenéis la lista de cada una de las actividades y el número de inscritos a fecha de hoy:

Inscritos en actividades que no salen todavía:

Circo: 0 
Cómic: 1
Danza clásica: 3
Dibujo artístico: 2
Fútbol pequeños: 5
Iniciación deportiva: 2
Judo: 4
Patinaje pequeños: 1
Patinaje grandes: 3
Piscina pequeños: 5
Teatro: 1
Voleibol: 4 
Zumba adultos: 5

 Para que una actividad empiece tienen que estar apuntados 8 niños/niñas/adultos como mínimo. Os animamos a que os inscribáis para  que mas actividades puedan empezar tan pronto como sea posible.

Para vuestra información, en el caso que estéis inscritos en alguna de las actividades que no han podido empezar habréis recibido un mail de cet10 dándoos de baja de la actividad para que no se cobre nada y dándonos de alta en la lista de espera hasta que hayan suficientes inscritos para que la actividad comience. Si tenéis dudas nos podéis escribir al mail del AFA: ampabrasil@gmail.com

Solicitud de becas para actividades deportivas y culturales del Ayuntamiento de Barcelona hasta el 06 de octubre en: https://seuelectronica.ajuntament.barcelona.cat/oficinavirtual/ca/tramit/20200001413

Importante:

También os informamos que la semana que viene el martes 26 a las 16:30 horas haremos una reunión de la junta del AFA para planificar este curso y estáis todos invitados a aportar noves idees.

Gracias,

AFA Escola Brasil