Translate

dilluns, 18 de setembre del 2017

BEQUES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS D'ESPORTS

 
Famílies, us informem que estan a la vostre disposició els fulls de sol·licitud de beques extraescolars dels Programes Municipals d'Esport en Edat Escolar de l’ Institut Barcelona Esports per a infants que realitzin activitats esportives amb edats compreses entre 6 i 17 anys, ho podeu demanar a la coordinadora de Diverjoc els dimarts i dijous a l’escola de 16:30h a 17:30h . En el cas que s’hagin esgotat les sol·licituds , us podeu dirigir a Diverjoc via email Raquel@diverjoc.net o  al telf 93.435.89.36.

IMPORTANT:

- Per tenir accés a les subvencions per a la pràctica esportiva fora d’horari escolar, cal que l’infant, pares, mares i/o tutors estiguin empadronats al municipi de Barcelona. Aquesta inscripció es comprovarà d’ofici per part de l’Ajuntament de Barcelona.
- Pot sol.licitar la beca el pare/mare/tutor/tutora d’un infant o adolescent amb una edat compresa entre els 6 (nascut el 2011) i els 17 anys, que resideixi amb la seva unitat familiar a la ciutat de Barcelona, i que la renda per membre de la unitat familiar sigui igual o inferior a 12.000€/any. 
- El període de sol·licitud de subvencions és del 13 de setembre al 3 d’octubre (ambdós inclosos). Caldrà adreçar-se amb tota la documentació requerida i els dos primers fulls de la sol·licitud – els de color blanc i verd- a les Oficines d´Atenció Ciutadana (OAC) indicades més avall i amb horari de 8.30 a 14.30 h. de dilluns a divendres. El dijous28 de setembre també hi haurà horari de tarda, de 8.30 a 19.30 h. També us podeu adreçar a l´OAC de la Plaça Sant Miquel (darrere de l´Ajuntament) de dilluns a dissabte de 8.30 a 20.00 h. Cal demanar cita prèvia a tots els OAC’s.
- L’ajut podrà cobrir un 90%, un 60% o un 30% de l’import de les quotes mensuals d’una activitat, durant tot el curs, per a cada infant, amb uns límits màxims establerts a la convocatòria. Es prioritzarà l’atorgament dels ajuts en funció del percentatge assignat i, en cas d’empat, de l’import de l’indicador de renda personal disponible anual de la família resultant a cada cas.
- Si no es formalitza la inscripció i/o no s’assisteix a l’activitat, es perd el dret a percebre l’ajut.

Passos a seguir per sol·licitar la beca:
  • Cal que ompliu el full d’inscripció d’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS de Diverjoc i fer-los arribar a Raquel@diverjoc.net o donar-li a la coordinadora els dimarts i dijous de 16:30 a 17:30h . 
  • Omplir full de sol·licitud de la beca. IMPORTANT: en l’apartat 1. Telèfon mòbil, ja que és la via de contacte principal per a la resolució de la beca; en l’apartat 3. Dades de l’activitat  Referència: cal posar el codi de referencia (codis de referencia donats per Diverjoc), SENSE AQUEST CODI NO US ADMETRAN LA BECA:  Nom activitat: l’activitat que realitzarà. Instal·lació : el nom de l’escola on realitza l’activitat. Dies i horaris: tal com diu els dies i hora que es realitza l’activitat. La sol·licitud de la beca CAL QUE HI HAGI EL SEGELL DE DIVERJOC, sense el segell no es pot presentar.(apartat 3.) 
  • Entregar els fulls de sol·licitud de beca a qualsevol oficina d’atenció al ciutadà.
  • Un cop entregada a l’oficina d’atenció al ciutadà us  donaran una còpia verda(que és per vosaltres i una còpia rosa que cal que ens feu arribar a Diverjoc per correu electrònic Raquel@diverjoc.net o donar-li a la coordinadora els dimarts i dijous de 16:30h a 17:30h).
  • L’activitat es pagarà amb normalitat mensualment fins que l’ajuntament faci la resolució de la beca, un cop tinguem la resolució(cap a mitjans de novembre)  ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos dels següents passos a seguir.
  • En el cas que us quedes tota l’activitat subvencionada, el retorn de l’import es realitzarà durant el mes de juliol per transferència bancaria. 
  •  
 Recordem que a l’activitat de patinatge ja No queden places, el Jazz Funky de 17:45 a 18:45h queda anul·lat i el teatre infantil dels divendres també ha quedat anul·lat per tenir pocs infants inscrits.