Translate

diumenge, 2 d’abril del 2017

VOLS VEURE EL CONTE DE L'ESCOLA QUE ES POSARÀ A LA VENDA PER SANT JORDI?

Ja estem enllestint el conte que posarem a la venda aquest Sant Jordi. Porta per títol "Som diferents i és genial!" i l'ha escrit l'Azucena Vázquez Gutiérrez, mamà del Guillem i de l'Emma.

En aquesta ocasió, el conte l'han il.lustrat els infants de P4 i de 5è: els petits han fet els decorats i els grans, els personatges. Esperem que us agradi tant com a nosaltres. Féu-li i una ullada en aquest vídeo...




Què?  En voleu un en paper per poder llegir-lo tranquilament amb el vostre infant? Cap problema! Com cada any, l'AFA ha fet una edició  que posarà a la venta per Sant Jordi, però si no us voleu quedar sense -ja sabeu que és una edició limitada- ja podeu reservar el vostre. Només val 5 euros (si sou socis, és clar. Els que no ho són paguen 7 euros. A què espereu a fer-vos socis?)

Com puc reservar un conte?
Heu de fer l'ingrès dels diners al compte de l'AFA especificant el votre nom i nombre de contes comprats.

Després, el justificant del pagament l'heu de portar a l'AFA -recordeu que obrim els dimarts a la tarda- enviar-lo a ampabrasil@gmail.com o deixar-lo a la bústia que hi ha al costat de consergeria. És important que lliureu el justificant de pagament perquè és en aquest precís moment que confirmem la vostra reserva.

Quan rebré el conte?
El mateix dia de Sant Jordi el podreu recollir en una paradeta que muntarem per vendre'ls.